Nieuws

wistjedat

Wist je dat
…RobiniaWood bouwpakketten kan leveren voor tuinhuizen en priëlen? De robuuste uitstraling van Robinia hout maakt uw prieel of tuinhuis nog mooier! Ook bieden we de mogelijkheid het bouwpakket compleet met wanden te leveren en zelfs te plaatsen. Veel gebruikte maten zijn 10×10, 5×15, 12×12, 15×15 en 20×20 cm. De levertijd is 4 tot 6 weken na bestelling.

plantenbakken

Maatwerk plantenbakken
In onze plantenbakken serie NATURE en NATURE XXL maken we ook maatwerk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan 50x180x45 cm of 60x60x150 cm. Op verzoek is het zelfs mogelijk om bakken zonder bodem te maken, of wielen of uitsparingen voor de heftruck onder te plaatsen! U vraagt, wij maken! De levertijd is ca. 4 weken na bestelling.

pipohuisje

Aanbieding: Pipowagen
Deze prachtige Pipowagen is nu in de aanbieding! Een echte eyecatcher voor in de tuin (van uw klant) en een leuk toestel voor kinderen om in te spelen. De Pipowagen kost nu in plaats van € 1.500 slechts € 1.250,-. Profiteer voor het te laat is! En bent u benieuwd naar meer aanbiedingen van RobiniaWood? Kijk dan eens bij onze aanbiedingen!

1  2

Aanmelden nieuwsbrieven

nieuwsbrief_blok2

Archief nieuwsbrieven

nieuwbrief_archief